Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

Over ons

Wie zijn wij?
Bij Kaya2Wielers zijn we een gepassioneerd team van fietsliefhebbers. Met jarenlange ervaring in de fietsindustrie streven we ernaar om de beste service en producten te bieden aan onze klanten. Onze deskundige medewerkers zijn goed geïnformeerd en staan klaar om je te helpen bij al je fietsgerelateerde vragen en behoeften.

Fietsverkoop
Bij Kaya2Wielers bieden we een uitgebreide selectie fietsen van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike, racefiets of kinderfiets, we hebben een breed scala aan opties om aan jouw specifieke voorkeuren te voldoen. Ons doel is om je te helpen de perfecte fiets te vinden die past bij jouw stijl, behoeften en budget. We streven naar een naadloze winkelervaring, zowel online als in onze fysieke winkel, waar je kunt rekenen op professioneel advies en uitstekende klantenservice.

Reparatie
Bij Kaya2Wielers begrijpen we dat een goed functionerende fiets essentieel is. Daarom bieden we ook reparatie- en onderhoudsdiensten aan. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een grondige diagnose en reparatie van eventuele problemen met je fiets. Of het nu gaat om een eenvoudige aanpassing, een bandenwissel of een complexere reparatie, we streven ernaar om je fiets snel en efficiënt weer in topconditie te krijgen. We gebruiken hoogwaardige onderdelen en hanteren strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat je fiets veilig en betrouwbaar blijft.

Bij Kaya2Wielers werken we met toewijding en expertise om je de best mogelijke fietservaring te bieden, van verkoop tot reparatie. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn in jouw fietsavontuur en staan altijd voor je klaar om je te helpen genieten van elke rit die je maakt.