Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

Garantie & Voorwaarden

Onderdelen & accessoires

Bestelling defect of beschadigd
Als je aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, vraag dan aan de bezorger om hier gelijk een melding van te maken. Wij vragen je zo snel mogelijk contact op te nemen met de winkel waar je het product gekocht hebt – en als servicepunt hebt gekozen – wanneer blijkt dat het product ook daadwerkelijk beschadigd is.  Als het mogelijk is, zullen wij zorgen voor een vervangend product dat wij kosteloos naar jou versturen. Je krijgt het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort in het geval wij geen zelfde of vervangend product beschikbaar hebben. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Ander artikel geleverd dan besteld
Komt de levering niet overeen met wat je besteld hebt, dan vragen wij jou zo snel mogelijk contact op te nemen met de winkel waar je het product gekocht hebt en als servicepunt hebt gekozen. In het geval wij geen gelijk of vervangend product beschikbaar hebben, krijg je het gehele aankoopbedrag binnen 7 dagen teruggestort via de betaalmethode waarvan tijdens de bestelling gebruik is gemaakt.

Garantie op een product van Kaya2Wielers
Bij Kaya2Wielers heb je altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. Dit kan per merk en product verschillen. De fabrieksgarantie vind je op de verpakking. De datum op de factuur/aankoopbon geldt als ingangsdatum voor de garantie. Je kunt aanspraak maken op fabrieksgarantie, mits er geen sprake is van gebruikelijke slijtage, opzettelijke beschadiging of nalatigheid. Neem contact op met de winkel voor meer informatie over garantieafwikkeling.

Tweedehands fietsen

Garantie
Bij het bestellen van een tweedehands fiets is de garantie als volgt:
tweedehands fietsen tot €300,- krijgen 1 maand garantie alleen op de voorvork/ + balhoofd, binnenwerk van het voor- en achterwiel en als laatst de trapas.

Tweedehands fietsen die boven de €300,- hebben gekost, krijgen 3 maanden garantie net zoals onder de €300,- alleen op de voorvork/ + balhoofd, binnenwerk van het voor- en achterwiel en als laatst de trapas. Bij nieuwe fietsen zijn de voorwaarden anders.

Omruilgarantie
We bieden helaas geen omruilgarantie bij onze tweedehands fietsen. Wees dus zorgvuldig met het bestellen van uw nieuwe tweedehands fiets! Ook krijgt u bij ons geen geld terug op de tweedehands fietsen.