Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

Fietsverhuur

Fietsverhuur bij Kaya2Wielers

Voor het huren van fietsen, ben je Kaya2Wielers aan het juiste adres. Het huren van een fiets is mogelijk voor korte tijd of langere periodes. Je betaalt een vast bedrag per uur of per dag, afhankelijk van het type fiets en periode van huur.

Huur jouw fiets!

Op bezoek in Utrecht of geen eigen fiets? We helpen je graag aan een fiets die je tijdelijk kunt gebruiken. De stad is op de fiets gemakkelijk te verkennen en met een huurfiets kun je een prachtige tocht maken in de omgeving. Wanneer je graag een fiets wilt huren voor langere tijd, kun je het beste vooraf contact opnemen. fietsen en stadsfietsen huren

Kaya2Wielers heeft een ruim assortiment van beschikbare huurfietsen. Je kunt stadsfietsen huren voor een periode naar wens. Heb je specifieke wensen voor een bepaald type fiets? De beschikbaarheid van specifieke fietsen hangt af van de drukte. Neem contact op om de beschikbaarheid te controleren en fietsen te reserveren.

Fietsverhuur voor groepen

Het ook mogelijk meerdere fietsen tegelijk te huren, die we naar wens ook op locatie kunnen leveren. Neem contact op om naar de mogelijkheden te informeren!