Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

Werkplaats

Kaya2Wielers doet  zowel onderhoud als kleine reparaties. Voor onderhoud is het wel raadzaam om eerst een afspraak te maken. Kleine reparaties proberen we (mits het kan) zo snel mogelijk  voor u te repareren. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken.

Met alle reparaties kijken we vooraf samen met u wat er aan de hand is en wat de kosten zullen zijn. Zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Periodiek onderhoud is belangrijk voor veilig fietsen en het goed functioneren van uw fiets. Daarnaast kunt u hierdoor vaak dure reparaties achteraf voorkomen. mocht u met een kapotte fiets zitten dan kunt u altijd langskomen om advies te vragen aan onze monteurs. Onze ervaren monteurs repareren of onderhouden bijna alle soorten fietsen.

Een afspraak maken?

Je maakt bij ons aan de winkelbalie een afspraak of je belt voor een afspraak met de winkel van je keuze.

Rijnlaan: Van dinsdag t/m vrijdag kun je je fiets vanaf 9:00 komen brengen en zaterdagen vanaf 10:00.
alleen niet op maandagen, dan zijn we de gehele dag gesloten. 030 – 288 16 14

Merelstraat: Van maandag t/m woensdag en vrijdag kun je je fiets vanaf 9:00 komen brengen en zaterdagen vanaf 10:00.
alleen niet op donderdagen, dan zijn we de gehele dag gesloten. 030 – 244 16 60

Onze SMS-service

Als alle onderhoud aan je fiets klaar is en je fiets weer voor je klaarstaat, ontvang je van ons een SMS inclusief de totale reparatiekosten. Wel zo handig en voor ons een kleine moeite! Ook wordt uw fiets bij ons in het systeem ingevoerd (Vendit VMS) zodat we kunnen zien welke handelingen er zijn uitgevoerd.