Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

E-Bike service & onderhoud

E-bikes zijn technisch geavanceerde producten, daarom is onderhoud aan een e-bike erg belangrijk. Wij zijn dealer van: Bosch, Shimano, Bafang, Gazelle (+ innergy) en Panasonic. Daarom bent u bij Kaya2Wielers aan het juiste adres voor service en onderhoud van je e-bike.

Als er iets stuk gaat aan één van de technische componenten van uw e-bike kan de reparatie vaak duur zijn. Door deze componenten regelmatig na te laten kijken voorkomt u ongewenste verrassingen. Daarbij is onderhoud aan uw e-bike een voorwaarde voor de garantie.

Naast de technische componenten is uw e-bike natuurlijk ook gewoon een fiets. Door welbekende slijtageonderdelen als de ketting, remmen en de banden regelmatig te controleren en op tijd te vervangen, verlengt u de levensduur van uw e-bike aanzienlijk en rijdt u bovendien veiliger.

Het algemene advies is om uw service-pakket te laten uitvoeren en daarna tenminste eens per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Maakt u veelvuldig gebruik van uw e-bike? Dan adviseren wij u om onderhoud uit te laten voeren na iedere 1.500 kilometer.

Bij een onderhoudsbeurt voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Vraag onze deskundigen telefonisch advies of kom langs in één van onze winkels.