Advies nodig? ook bereikbaar via e-mail: info@kaya2wielers.nlCall To +1800090098 Email : Info@gmail.com

Service


Bij elke fiets het Kaya2Wielers servicepakket!

 

Wat is eigenlijk een servicepakket?

Als u bij Kaya2Wielers een fiets koopt, ontvangt u gratis het Kaya2Wielers servicepakket. Dat houd in dat onze service niet stopt na het kopen van de fiets. Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse services zoals:

 • Adviesgesprek;
 • Proefrit;
 • Fietsmeting/Bodyscanning;
 • Rijklaar maken;
 • Eerste servicebeurt;
 • Leenfiets ;
 • Online service;

Wat gebeurt er bij de eerste servicebeurt?

Afstellen, aanpassen en controleren

Het exacte aantal servicebeurten is afhankelijk van het soort fiets dat u heeft gekocht en wat u heeft afgesproken met uw Kaya2Wielers vakman.

Afstelbeurt en het rijklaar maken bij aankoop

Na een deskundig advies bij de aankoop wordt de fiets van uw keuze bij aflevering perfect afgesteld op uw maat. De werking van de remmen, versnelling en verlichting wordt gecontroleerd. Alle bouten en moeren worden nagelopen om lostrillen te voorkomen. De kettingspanning wordt gecontroleerd evenals de bandenspanning.

1e servicebeurt/ afstelbeurt*

 • De werking van de remmen, versnelling en verlichting wordt gecontroleerd.
 • Alle bouten, moeren worden nagelopen om lostrillen te voorkomen.
 • De kabels en ketting worden grondig geïnspecteerd op spanning en afstelling om de juiste werking te garanderen.
 • De banden worden op de juiste spanning gebracht en de spaken in de wielen worden weer op de juiste spanning gebracht om eventuele slagen in het wiel te corrigeren.
 • Speling op balhoofd, trapas en wiellagers wordt gecontroleerd en afgesteld.
 • U krijgt ook nog een checklist mee bij het ophalen, zodat u precies weet wat er aan uw fiets allemaal gedaan is.

Fiets inruilen voor korting?

Bij aankoop van een nieuwe fiets of e-bike in de winkel*  kunt u uw oude fiets vaak nog inruilen. Het bedrag dat uw oude fiets waard is, is afhankeljk van het soort fiets, hoe oud deze is en de staat waarin deze verkeert. De staat hangt met name af van de banden, ketting, accu en tandwielen. Laat uw oude fiets in de winkel taxeren.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.


Kaya2Wielers stelt graag uw fiets voor u af!

Framemaat

Veel mensen vragen zich af:  “Welke maat fiets heb ik nodig“. De framemaat zegt echter niet alles. Welke fiets voor u geschikt is, hangt ook af waarvoor u de fiets gaat gebruiken, en aan welke eisen de fiets moet voldoen.

Framegeometrie

De framegeometrie is nog veel belangrijker. Deze is per model verschillend en is van grote invloed op uw zitpositie (rechtop, iets voorovergebogen of zeer sportief).

Zithouding

Want niet alleen het formaat van het frame bepaalt hoe u optimaal op de fiets zit, maar ook de juiste ergonomische instelling; de hoogte van het zadel, de hoogte van het stuur en de afstand tussen het zadel en het stuur. Met een juiste zithouding voorkomt u klachten aan schouders, polsen, rug, nek en knieën.

Proefrit

Bij Kaya2Wielers krijgt u deskundig advies goed over framemaat, framegeometrie en de zithouding. Maak daarna proefritten op diverse modellen en ervaar zelf de verschillen. Zo zoekt u samen de  best passende fiets uit.

Afstellen

Na de aankoop worden voor u stuur, zadel, pedalen en handvatten goed afgesteld, zodat u heerlijk kunt genieten van vele comfortabele kilometers fietsplezier!